INNOVATIEVE COMMUNICATIE OPLOSSINGEN EN ADVIES VOOR HOSPITALITY EN INDUSTRIE GERELATEERDE TOEPASSINGEN.

 
   

 

Patiënten oproepsyteem
Download hier de brochure

  Bekijk film van (1.19 min)
Patiënten oproepsysteem
GOS (Pager)
   
  Bekijk film van (1.40 min)
Patiënten oproepsysteem
Smart Call

Diverse Disc en Pager systemen
Wordt in ziekenhuizen en klinieken ingezet om de patiënten echte bewegingsvrijheid te geven. Als de gast zich bij de poli- of afsprakenbalie heeft gemeld krijgt deze de handige disc of pager mee. De pagers kunnen desgewenst trillen en dankzij en bescheiden formaat makkelijk in broekzak of handtas worden meegenomen. Dit laatste is handig omdat de klant de disc/pager niet kan kwijtraken maar ook omdat er patiënten-gasten zijn die zich moeilijk kunnen voortbewegen en dus krukken, rolstoel of rollator gebruiken.Tegenwoordig spreken we in deze branche niet meer over patiënten maar over gasten. De wachtbeleving van de gast is weg. Vanaf het moment dat de klant de disc heeft kan deze aan de wandel. Even naar het cafetaria voor een kop koffie of naar buiten voor een frisse neus. Voor de arts is er het voordeel beter te kunnen plannen. Als er uitloop is kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor gasten die naar verwachting snel geholpen zijn en hierdoor wordt er dan slechts een enkele gast benadeeld door de lange wachttijden. Niemand heeft iets in de gaten en dus ook niet als de volgorde veranderd is. Bovendien laat u zien dat u de wachtproblematiek serieus neemt en u voortaan service biedt in plaats van ergernis om de wachttijd.

Simpel
Zodra de gast gewenst is voor de afspraak kan deze door de baliemedewerker worden opgeroepen. De klant merkt het op door een door een visueel, akoestisch- en/of trilsignaal. Hiermee zijn ook slechthorende of
slechtziende gasten altijd te bereiken. De signalen zijn discreet en stoort
daardoor niet. Ook is het mogelijk om tekstboodschappen naar de gast te versturen. Middels een software pakket kunnen deze boodschappen worden verstuurd. Het systeem kan van verschillende werkplekken worden aangestuurd. Een Intranet (LAN) verbinding maakt dit mogelijk.

De patiënt kan zich na het melden aan de balie vrij bewegen door het ziekenhuis, of daarbuiten.
•   De arts bepaald in welke volgorde de patiënten mogen komen.
Een duidelijk signaal wat voor slecht ziende of slecht horende patiënten niet kan worden gemist.
Lege wachtkamers. Geen onnodige stress en ergernis meer tijdens het wachten.

De patiënt heeft de mogelijkheid om naar het cafetaria te gaan voor een kop koffie of te werken op de laptop. Geen verloren tijd dus. Tevreden en ontspannen patiënt bij de arts.

Een bewezen en betrouwbaar systeem Een plug en play systeem wat de eenvoud siert.

Referenties
Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die
gebruikmaken van ons Patiënten oproepsysteem.
Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.