INNOVATIEVE COMMUNICATIE OPLOSSINGEN EN ADVIES VOOR HOSPITALITY EN INDUSTRIE GERELATEERDE TOEPASSINGEN.

 
   

 

Recensies

Oostappen Groep Vakantieparken
ga naar de website

Als directeur eigenaar van 11 Oostappen Vakantieparken in Nederland en België ben ik voortdurend bezig met gastvrijheid en klantvriendelijk voor onze meer dan 50.000 gasten per dag. Maar tegelijkertijd moet er kostenefficiënt gewerkt worden met ons personeel.

Dankzij het IQ Gasten Oproepsysteem van VeDoSign hebben wij kunnen realiseren dat er bij onze incheck counter niet meer uren lang gewacht hoef te worden. Onze Gast krijgt bij aankomst en IQ pager uitgereikt en kan direct naar de Plaza of elders op onze parken.
Als het tijd is om in te checken ontvangt de gast een signaal op de IQ pager en kan deze naar de balie komen. Een uiterst klantvriendelijk en gastvrij systeem.
Ook bij onze fastfood locaties hoeft eraan de counter ook niet meer gewacht te worden tot de bestelling klaar is. Hier krijgt de gast bij het bestellen een VeDoSign coaster mee en kan overal gaan wachten op de bestelling. Als de bestelling klaar is ontvangt de gast dit signaal op de coaster. Zeer rustgevend bij zowel personeel als onze gasten. En bovendien omzetverhogend! In onze restaurants werken onze kelners met het keuken omroepsysteem. Dit systeem vervangt de traditionele keukenbel die vaak op het terras niet wordt waargenomen waardoor het eten kan afkoelen. Nu stuurt de keuken een signaal naar de Belt pager van de kelner. Die voelen een trilling waardoor zij weten dat ze naar de keuken moeten komen. Het geeft enorm veel rust bij het personeel en deze krijgen hierdoor ook meer tijd om optimaal voor de gasten te zorgen.
VeDoSign heeft enorm bijgedragen aan mijn doelstellingen van kostenbesparing en klantvriendelijkheid, aldus Peter Gillis Directeur eigenaar Oostappen groep Benelux. ga naar de website


World Trade Center Hotel (WCS)
ga naar de website

Toen wij ons nieuwe hotel gingen bouwen voorzagen wij problemen met de communicatie tussen de keuken en de bediening. De afstand tussen de beide was simpelweg te groot. De traditionele bel zou niet werken en past bovendien niet binnen ons concept, aldus bedrijfsleider Harrie Steenkamer. Nu loopt elke bediende met een unieke pager. Als er een bestelling klaar is kan de kok de desgewenste bediening met één druk op de knop inseinen. Geen maaltijd krijgt hierdoor de kans om af te koelen en is dus altijd ‘panwarm’ op tafel. Daarnaast kan de bediening zich nog beter concentreren op hun taak en blijft de aandacht bij de gast in het restaurant. Onnodig heen en weer lopen naar de keuken is verleden tijd!

Roompot Vakantieparken
ga naar de website

Op vakantiepark Weerterbergen is na een proefperiode een zogeheten gasten oproepsysteem afhaalhoreca in gebruik genomen. Het principe - aldus stafmedewerker horeca & retail Willem van Liemd - is dat klanten die aan de balie een bestelling hebben geplaatst een disc meekrijgen die trilt en een lichtsignaal afgeeft op het moment dat de bestelling kan worden afgehaald.
Het nieuwe systeem voorkomt misverstanden met nummertjes en geroep door de zaak dat een bepaalde bestelling klaar is. “Het is allemaal veel rustiger.’’ Parkmanager Joan Gompels van Weerterbergen is opgetogen over het nieuwe systeem. “Wij zijn er heel erg blij mee.” Het systeem is ingesteld bij de pizzeria en de fastfood waar mensen moeten wachten op hun eten. Gasten hoeven niet meer bij de balie te wachten, maar kunnen desgewenst buiten op het terras iets gaan drinken.’’
Nu de resultaten op vakantiepark Weerterbergen positief zijn bevonden, wordt er serieus overwogen om het systeem ook op een aantal andere parken te introduceren.

PannenkoekenBoerderij “De Smickel”
ga naar de website
Wij ontvangen onze gasten al bijna 40 jaar in onze sfeervolle - 200 jaar oude - authentiek Oudhollandse boerderij. Bij De Smickel hebben wij service hoog in het vaandel staan en daarom hebben wij gekozen voor het Kelner oproepsysteem van VeDoSign. Met dit systeem bieden we onze gasten nog betere en snellere service. Met een druk op de knop ziet het personeel direct op hun horloge welke tafel iets wil bestellen of afrekenen. Prima oplossing en de gasten voelen zich direct geholpen, aldus Alex Meijer, eigenaar van De Smickel te Soest.

Ballorig Houten en Arnhem

ga naar de website

Er is altijd gezellige drukte bij ons, spelende kinderen, kletsende ouders en met een piek moment van 750 spelende kinderen in het weekend was het omroepen meestal storend en vaak onhoorbaar. De ouders misten vaak hun bestelling en belangrijke informatie werd niet waargenomen. Soms moesten we dan ook bestellingen opnieuw maken, omdat de ouders het gewoonweg niet gehoord hadden. Er heerst nu veel meer rust aldus Martin Lens van Ballorig Houten en Arnhem. We zijn in 2009 als eerst Ballorig vestiging begonnen met het oude systeem van VeDoSign. Toen de nieuwe modellen uitkwamen hebben wij deze direct omgeruild. De nieuwe technieken zorgt ervoor dat er nu echt geen bestelling meer wordt gemist. De klanten bestellen en wachten rustig aan hun tafel tot de coaster gaat trillen, licht en geluidsignalen geeft. Als er nu iets belangrijks wordt omgeroepen heeft iedereen hier aandacht voor. De toegenomen rust is fantastisch! De reactie van de klanten zijn zeer positief en dankbaar. Nadat wij het concept binnen Ballorig hebben geïntroduceerd, zijn vele vestigingen ons voorbeeld gaan volgen.

Routiers Restaurants (SOS)
ga naar de website

Het was vroeger altijd druk voor de counter. Gasten bestelden en bleven vaak staan wachten. Andere gasten moesten we omroepen hetgeen uitermate storend was aldus Piet van de Sande, directeur van de restaurants langs de snelweg. Toen VeDoSign het SOS systeem bij ons voorstelde hebben we het uitgebreid getest. Het resultaat was verbluffend! De gast bestelt zijn maaltijd en krijgt de disc mee. Met de disc gaat deze langs de kassa en neemt plaats In ons restaurant of buiten op het terras. Met één druk op de knop laten wij de gast weten dat de bestelling klaar is. Zowel personeel als gasten reageren enorm positief.

Lange Land Ziekenhuis
Op onze Poli Gynaecologie kunnen de wachttijden oplopen waardoor de wachtkamer overvol kan raken. Met het Patiënten Oproepsysteem van VeDoSign geven wij de patiënten bewegingsvrijheid. Zodra de patiënt zich bij de balie meld, krijgt deze een IQ pager mee.
Met de IQ pager kan de patiënt zich vrij bewegen in ons ziekenhuis en dus bijvoorbeeld in ons restaurant gaan zitten. Hierdoor is de wachtbeleving een stuk positiever geworden en dat geeft het veel meer rust bij de patiënt en baliepersoneel.
Zodra de patiënt naar de arts kan, ontvangt deze desgewenst een tril, licht en/of piep signaal. Een arts kan bovendien de prioriteit bepalen. Een uiterst eenvoudig maar zeer klantvriendelijk systeem, aldus 1e medewerker Poli Gynaecologie.