INNOVATIEVE COMMUNICATIE OPLOSSINGEN EN ADVIES VOOR HOSPITALITY EN INDUSTRIE GERELATEERDE TOEPASSINGEN.

 
   

 

Gasten oproepsysteem

Download hier de brochure gasten oproepsysteem GOS coaster
Download hier de brochure gasten oproepsysteem GOS pager
Download hier de brochure gasten
oproepsysteem GOS sms

VeDoSign heeft het grootste assortiment Gasten oproepsystemen, altijd het juiste product voor uw toepassingen. Bel ons voor meer informatie of ga op deze site naar toepassingen en bekijk daar de brochures van de diverse systemen voor uw toepassing.


VeDoSign is exclusief importeur in Nederland van diverse bewezen systemen, ideaal voor alle situaties waarbij een klant wacht op een afspraak of bestelling.

Nieuw Premium Coaster
In februari 2013 introduceert VeDoSign deze nieuwe coaster, met een modern design, nieuwe duurzame materialen en rubberen stootrand. Deze coaster is waterdicht conform IP-67.

Simpel!
Wanneer de klant heeft besteld en betaald, ontvangt hij een disc/pager die kan worden meegenomen. Is de bestelling gereed, dan activeert uw medewerker de disc vanaf de terminal. De disc/pager geeft dan desgewenst een licht- geluid- en trilsignaal af.Het systeem vervangt dus het nummertjes- of omroepsysteem.
Als u niet met de coaster wilt werken of de gasten persoonlijker wil informeren, kunt u kiezen voor het Gasten (SMS) oproepsysteem. Dan heeft u de keuze om een coaster, SmartCoaster (met tekst display) of per SMS (smartphone) te informeren.

Diverse coasters en pagers
Het Gasten oproepsysteem heeft een ruim aanbod van coasters en pagers. Zo kunt u efficiënt communiceren op de door u gewenste manier.

Omzetverhogend
Het Gasten oproepsystemen verhoogt de omloopsnelheden en verkort de rij wachtende klanten. Nieuwe klanten zien geen rij aan de counter en worden hierdoor uitgenodigd om hun bestelling te plaatsen. Het Gasten oproepsystemen is ideaal voor Fastfood en zelfbedieningsconcepten. Bij elke horecaonderneming is het een uitstekende oplossing voor de piekmomenten.

Het Gasten oproepsysteem bestaat uit:
•   Een aantal Coasters/ Pagers
De gewenste laadunit
Een terminal met een toetsenbord en display om iedere disc te kunnen inschakelen

Eenvoudige installatie
Het systeem is Plug & Play en wordt geleverd met een Nederlandse snelstart handleiding. Binnen enkele minuten is het systeem operationeel. Geen ellenlange gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Reclamedrager
De coaster/pager is een uitstekende reclamedrager. VeDoSign kan het ontwerp en de bedrukking voor u verzorgen.


Koop of lease
Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Bestellen en oproepen met smartphone?

Met het QR bestel- en oproepsysteem (QR BOS) kunnen uw gasten een QR code scannen met hun smartphone. Klik hier voor informatie over dit product.

Referenties
Hieronder ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van ons Gasten oproepsysteem.
Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.