INNOVATIEVE COMMUNICATIE OPLOSSINGEN EN ADVIES VOOR HOSPITALITY EN INDUSTRIE GERELATEERDE TOEPASSINGEN.

 
   

 

Tafel (RFID) traceersysteem
Download hier de brochure

Het Tafel (RFID) traceersysteem van VeDoSign zorgt ervoor dat u de gast niet meer hoeft te zoeken. In de situatie waarbij de gast aan het buffet bestelt, afrekent en naar een tafel gaat, is het voor de bediening vaak erg lastig om de gast te vinden en de bestelling aan tafel te bezorgen. Met het Tafel traceersysteem heeft de tafel een RFID verbinding met de gast en de keuken. U loopt direct naar de juiste tafel toe en bespaart veel tijd.

Bespaar veel tijd en behoud
de kwaliteit van uw product

Het Tafel (RFID) traceersysteem helpt u snel uw gasten te vinden en zo houdt u het product vers en warm. Als de gast de bestelling heeft gedaan krijgt deze een Traceer coaster mee. De unieke technologie doet de rest en laat de bediening direct weten waar de gasten zitten. Elke tafel (of ander object) krijgt een RFID identificatie mee. Zodra de gast aan de tafel plaats neemt, ontvangt de coaster de ID en zend deze naar een terminal in de keuken. De keuken kan de klant ook een signaal zenden via de coaster op het moment dat de bestelling er aan komt.

Eenvoudig
Het Tafel (RFID) traceersysteem kan worden geleverd met een terminal maar is in de regel ook compatible met een bestaande terminal. Elke tafel krijgt een RFID chip en dus een eigen ID. U bepaald zelf hoeveel coasters er nodig zijn. Dit aan de hand van uw ervaring hoeveel bestelling er maximaal uit staan. Achteraf kunt u altijd uit breiden. Een router regelt vervolgens de rest van het systeem. Het systeem is binnen 1 uur bij u geïnstalleerd en direct operationeel.

Het Tafel (RFID) traceersysteem bestaat uit:
• Een aantal Coasters
• RFID chips
• Een terminal – display
• Een router

Eenvoudige installatie
Het Tafel (RFID) traceersysteemis is binnen een uur operationeel. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Reclamedrager
De Coaster is een uitstekende reclamedrager. VeDoSign kan een ontwerp en een bedrukking voor u verzorgen.

Koop of lease
Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!