INNOVATIEVE COMMUNICATIE OPLOSSINGEN EN ADVIES VOOR HOSPITALITY EN INDUSTRIE GERELATEERDE TOEPASSINGEN.

 
   

 

Keuken oproepsysteem
Download hier de brochure

Dit bewezen systeem is ideaal voor alle situaties, waarin het personeel moet opgeroepen kunnen worden. Met het Keuken oproepsysteem kan de keuken direct aan de bediening laten weten dat het eten klaar is. Het Keuken oproepsysteem creëert een effectieve werkstructuur die ten goede komt aan de klant, personeel en het restaurant imago.


Heel eenvoudig!

In de keuken bedient men de terminal, die de pager van de betreffende ober/serveerster oproept. De pager reageert op deze boodschap met een trilling. Compleet discreet; de klant merkt niet dat de pager afgaat!

Kwaliteit en service verhogend
Het systeem spaart niet alleen tijd, maar het creëert een compleet andere en ontspannen sfeer tussen de klanten en het bedienend personeel. Deze kunnen zich zo perfect concentreren op het goed uitvoeren op hun werkzaamheden – bedienen en gastvrij verzorgen van de klanten met hun volledige attentie - en de verwachte aandacht geven wanneer het bijvoorbeeld aankomt op het bijvullen van de glazen, het weghalen van de genoten maaltijden, en het brengen van de rekening.Het Keuken oproepsysteem bestaat uit:

• Het juiste aantal benodigde pagers
• Een terminal met toetsenbord en een display
• Een basis opstelling
• Eventueel een extra versterker (repeater),
  afhankelijk van de grootte van de ruimte.

Eenvoudige installatie

Het Keuken oproepsysteem is Plug&Play en dus direct inzetbaar. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Koop of lease
Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Bel ons
vandaag nog voor een afspraak!

Referenties
Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die
gebruikmaken van ons Keuken oproepsysteem. Veel
tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze
klanten
van deze website krijgt u een overzicht.