BHV alarmeringssysteem

Combinatie interventiesysteem

Het SmartCall BHV oproepsysteem is uitstekend te combineren met een Nood-interventie oproepsysteem.

 

Nood-interventie oproepsysteem

BHV SmartCall systeem

Oproepsysteem met BHV transmitter, toetsenbord, SmartCall Pagers en oplader. U kunt 8 default berichten met 1 handeling versturen maar alle medewerkers of berichten versturen naar een bepaalde groep medewerkers. Daarnaast kunt u berichten opstellen met het toetsenbord en versturen naar een medewerker, alle of groepen medewerkers.

 

BHV oproepsysteem met transmitter, toetsenbord, SmartCall pagers en oplade

Compleet Slim ALPHA mini paging systeem

Compleet systeem inclusief transmitter met toetsenbord, Slim Alpha Pagers en oplader. U kunt 8 default berichten  met 1 handeling versturen naar worden alle medewerkers maar ook naar een specifieke groep medewerkers. Daarnaast kunt u berichten opstellen met het toetsenbord en versturen naar een medewerker, alle of groepen medewerkers. De oplaadbare Mini Slim ALPHA Pager is bijzonder klein (ter grote van een visitekaartje).

 

Compeet BHV oproepssyteem Slim ALPHA mini paging

LiteCall systeem

BHV oproepsysteem met BHV transmitter, SmartCall Pagers en oplader. U kunt 8 default boodschappen met 1 handeling versturen maar alle medewerkers. Of boodschappen versturen naar een bepaalde groep medewerkers. Bestel dit product webshop.

 

LiteCall systeem - BHV oproepsysteem met BHV transmitter, SmartCall pagers en oplader

Compacte ALPHA pager met kleuren display.

Bewegende beelden en afbeeldingen mogelijk. In compacte en intelligente staande oplader.

 

Compacte ALPHA pager met kleuren display

Paddenstoel noodknop met tekst verzending

De draadloze slagdrukknop verstuurt berichten naar vrijwel elke willekeurige pager in ons assortiment. De knop is tot waterdicht (IP67) en kan eenvoudige ingedrukt worden. Bekijk prijzen of bestel dit product in de webshop van VeDoSign.

 

BHV oproepsysteem Paddestoel noodknop

BHV oproepsysteem

 

Met het BHV oproepsysteem kunnen (tekst)berichten worden verstuurd naar BHV medewerkers. Het BHV team ontvangt  de noodberichten op een pager, alle berichten kunnen worden opgeslagen om later terug te kunnen zien of de calamiteit goed is opgevolgd. Met sneltoetsen kunnen vaste berichten (default tekstboodschappen) worden verstuurd of  er kunnen vrije berichten worden verstuurd met het toetsenbord naar een persoon, een groep personen of naar alle personen.

Alle BHV medewerkers onder de knop

Voor elke BHV toepassing kan het BHV oproepsysteem worden ingesteld. Elke omgeving kan zo specifiek werken in navolging van een BHV noodplan.

Middels door uzelf vooraf te bepalen 8 standaard boodschappen, kunt u met 1 handeling alle BHV medewerkers tegelijk informeren.

Bijvoorbeeld:
1. Bel 600 EHBO/BHV
2. Ontruiming magazijn
3. Ontruiming Kantoren
4. Beveiliging productie
5. EHBO melden receptie
6. Bommelding ontruimen
7. Oefening melden receptie
8. Piepertest

U kunt ook groepen indelen en deze afzonderlijk bereiken.

Vergeet uw oude routines en geniet van de voordelen van dit systeem

 • Communiceer met diverse medewerkers in de winkel, magazijn, kantoren, productie,praktijk, horecagelegenheid.
 • Stil en nauwkeurig oproepen verbeterend het imago en zorgt voor snelle assistentie.
 • Efficiënt, ontspannen en minder stress bij het personeel.
 • Alleen de gewenste medewerker ontvangt een piep, tril of gecombineerd signaal.
 • Veel tijdwinst door doelgerichte boodschappen.

Zo eenvoudig

Bij uw receptie komt een terminal (met display) en hier is een normaal toetsenbord op aangesloten. U geeft uw gast, patiënt of medewerker een beltpager of SmartCoaster mee. Deze hebben elk een eigen uniek nummer. U geeft dit nummer op de terminal in, en vervolgens kunt u op het toetsenbord uw tekstboodschap ingeven. Deze boodschap verschijnt ook in uw terminal ter controle. Met 1 druk op de knop wordt de boodschap naar de ontvanger verstuurd. De ontvanger wordt op de boodschap geattendeerd door een signaal van de pager of coaster. Dit signaal kan geheel naar uw eigen keuze in elke gewenst combinatie worden ingesteld op tril-, geluid- en/of lichtsignalen.

BHV oproep in kantoor, winkelcentra BHV alarmeringsysteem voorkomt onrust discreete oproep

Toepassingen

 • BHV
 • Tandartsen praktijk / Dokter praktijk
 • Klinieken
 • Horeca reserveringen
 • Wellness centra
 • Retail personeel oproepen
 • Beurzen / Evenementen

Paging software van VeDoSign

BHV oproepsysysteem paging sofware

Paging Software; u logt op uw pc, tablet of mobiele telefoon in op uw applicatie en kunt direct een bericht versturen naar een pager.

Haal meer uit uw pager-systeem met onze software. Stuur rechtstreeks vanaf uw telefoon, tablet of PC een bericht naar een pager. Hierdoor kunt u uw pager-systeem nog beter inzetten binnen uw organisatie. U bent niet meer afhankelijk van één punt – de transmitter – om berichten te versturen. Iedere device, gekoppeld aan uw netwerk met verbinding naar internet, kan gebruik maken van uw oproep-, BHV systeem. Meer informatie in de brochure paging software

Eenvoudige installatie

De BHV oproepsystemen zijn zowel makkelijk te installeren als te gebruiken. Binnen 1 uur kan het systeem worden geïnstalleerd en instrueren wij uw personeel. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Hoeveel pagers?

De investering in het SmartCall BHV oproep systeem hangt af aantal medewerkers en/of gasten. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een systeem op maat samen dat past binnen uw bedrijfsvoering.

Koop of lease

U kunt het BHV oproepsysteem kopen. Ook adviseren wij u graag over de mogelijkheden van gespreide betaling of lease met de optie van aankoop na de lease periode. U spreidt dan uw investering over een langere periode.

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruik maken van het BHV oproepsysteem van VeDoSign. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 

Facebook VeDoSign

 

Enkele referenties van het VeDoSign BHV oproepsysteem

Continental Candy Industries
CGI Nederland
Evides Waterbedrijf
Gemeente Sudwest Fryslan
DSM
Plus
Akzo Nobel
Jaarbeurs Utrecht
Van der Valk
Gemeente Stadskanaal
Tulip Inn
Vereniging eigen huis
HP Valves
De Kom Stadstheater
Gemeente Amstelveen
VDL Steelweld
BHV alarmering

Voordelen op een rij

 • Discreet oproepen
 • Geen speaker omroepen meer
 • Tekstboodschap
 • Verhoogt veiligheid
 • Stand alone systeem
 • Doelgericht oproepen
 • Rust uitstraling
 • Lagere werkdruk

PDF Brochure BHV oproepsystemen

Brochure BHV oproepsysteem

PDF Brochure LiteCall systeem

pdf BHV LiteCall systeem

PDF Brochure paging software

https://www.vedosign.com/site/wp-content/uploads/Brochure Paging software pdf

PDF Brochure Portofoons

Flyer Portofoons VeDoSign

VeDoCall Lone worker SOS noodknop

In geval van nood kan de gebruiker met één druk op de knop meerdere contactpersonen tegelijkertijd alarmeren. Geschikt voor alleenwerkers in openbare of industriële omgevingen.

 

VeDoCall SOS Noodknop persoonlijk alarm

Man Down Detectie

Deze set bestaat uit een draadloze zender inclusief man down detectie en een ontvangstunit. De ontvangstunit geeft twee potentiaal vrij contacten af. Het ene contact is gekoppeld aan de handmatige noodknop en het tweede contact is gekoppeld aan de man-down detectie.

 

BHV nood Man Down Detectie

Brandcentrale AlarmCall koppelingen

Deze unit kan naast uw bestaande brandcentrale worden geplaatst. Vanuit de centrale kunt u 4 functies toewijzen aan de AlarmCall Lite, die met een “Dry Contact” verbinding het bericht naar de pager(s) zal versturen. Of met de AlarmCall Pro een ESPA 4.4.4 koppeling realiseren.

 

BHV Brandcentrale AlarmCall Lite koppeling