Combinatie interventiesysteem

Het SmartCall BHV oproepsysteem is uitstekend te combineren met een Nood-interventie oproepsysteem.

 

BHV SmartCall systeem

Oproepsysteem met BHV transmitter, toetsenbord, SmartCall Pagers en oplader. U kunt 8 default berichten met 1 handeling versturen maar alle medewerkers of berichten versturen naar een bepaalde groep medewerkers. Daarnaast kunt u berichten opstellen met het toetsenbord en versturen naar een medewerker, alle of groepen medewerkers.

 

BHV oproepsysteem BHV

Compleet Slim ALPHA mini paging systeem

Compleet systeem inclusief transmitter met toetsenbord, Slim Alpha Pagers en oplader. U kunt 8 default berichten  met 1 handeling versturen naar worden alle medewerkers maar ook naar een specifieke groep medewerkers. Daarnaast kunt u berichten opstellen met het toetsenbord en versturen naar een medewerker, alle of groepen medewerkers. De oplaadbare Mini Slim ALPHA Pager is bijzonder klein (ter grote van een visitekaartje).

 

Compeet BHV oproepssyteem Slim ALPHA mini paging

LiteCall systeem

BHV oproepsysteem met BHV transmitter, SmartCall Pagers en oplader. U kunt 8 default boodschappen met 1 handeling versturen maar alle medewerkers. Of boodschappen versturen naar een bepaalde groep medewerkers.

 

Compacte ALPHA pager met kleuren display.

Bewegende beelden en afbeeldingen mogelijk. In compacte en intelligente staande oplader.

 

Paddenstoel noodknop met tekst verzending

De draadloze slagdrukknop verstuurt berichten naar vrijwel elke willekeurige pager in ons assortiment. De knop is tot waterdicht (IP67) en kan eenvoudige ingedrukt worden.

 

BHV oproepsysteem Paddestoel noodknop

SmartCall BHV oproepsysteem

 

Het meest populaire BHV Oproepsysteem. Het BHV team heeft een Smart-Call Tekst pager waar alle noodberichten op binnenkomen. In een enveloppe worden alle berichten opgeslagen om later terug te kunnen zien of de calamiteit goed is opgevolgd. Met snel toetsen vaste berichten versturen of met het toetsenbord vrije berichten versturen naar een persoon, een groep personen of naar alle personen.

Alle BHV medewerkers onder de knop

Voor elke BHV toepassing kan het BHV oproepsysteem worden ingesteld. Elke omgeving kan zo specifiek werken in navolging van een BHV noodplan.

Middels door uzelf vooraf te bepalen 8 standaard boodschappen, kunt u met 1 handeling alle BHV medewerkers tegelijk informeren.

Bijvoorbeeld:
1. Bel 600 EHBO/BHV
2. Ontruiming magazijn
3. Ontruiming Kantoren
4. Beveiliging productie
5. EHBO melden receptie
6. Bommelding ontruimen
7. Oefening melden receptie
8. Piepertest

U kunt ook groepen indelen en deze afzonderlijk bereiken.

Vergeet uw oude routines en geniet van de voordelen van dit systeem

 • Communiceer met diverse medewerkers in de winkel, magazijn, kantoren, productie,praktijk, horecagelegenheid.
 • Stil en nauwkeurig oproepen verbeterend het imago en zorgt voor snelle assistentie.
 • Efficiënt, ontspannen en minder stress bij het personeel.
 • Alleen de gewenste medewerker ontvangt een piep, tril of gecombineerd signaal.
 • Veel tijdwinst door doelgerichte boodschappen.

Zo eenvoudig

Bij uw receptie komt een terminal (met display) en hier is een normaal toetsenbord op aangesloten. U geeft uw gast, patiënt of medewerker een beltpager of SmartCoaster mee. Deze hebben elk een eigen uniek nummer. U geeft dit nummer op de terminal in, en vervolgens kunt u op het toetsenbord uw tekstboodschap ingeven. Deze boodschap verschijnt ook in uw terminal ter controle. Met 1 druk op de knop wordt de boodschap naar de ontvanger verstuurd. De ontvanger wordt op de boodschap geattendeerd door een signaal van de pager of coaster. Dit signaal kan geheel naar uw eigen keuze in elke gewenst combinatie worden ingesteld op tril-, geluid- en/of lichtsignalen.

Toepassingen

 • BHV
 • Tandartsen praktijk / Dokter praktijk
 • Klinieken
 • Horeca reserveringen
 • Wellness centra
 • Retail personeel oproepen
 • Beurzen / Evenementen

Eenvoudige installatie

Het SmartCall BHV oproepsysteem is net zo makkelijk te installeren als het te gebruiken. Binnen 1 uur kan het systeem worden geïnstalleerd en instrueren wij uw personeel. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Hoeveel pagers?

De investering in het SmartCall BHV oproep systeem hangt af aantal medewerkers en/of gasten. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een systeem op maat samen dat past binnen uw bedrijfsvoering.

Koop of lease

U kunt het SmartCall BHV oproepsysteem kopen. Ook adviseren wij u graag over de mogelijkheden van gespreide betaling of lease met de optie van aankoop na de lease periode. U spreidt dan uw investering over een langere periode.

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van ons SmartCall BHV oproepsysteem. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 

Facebook VeDoSign

 

Enkele referenties van het VeDoSign SmartCall BHV oproepsysteem

DSM
Plus
Akzo Nobel
Jaarbeurs Utrecht
Van der Valk
Gemeente Stadskanaal
Tulip Inn
Vereniging eigen huis
HP Valves
De Kom Stadstheater
Gemeente Amstelveen
VDL Steelweld

Voordelen op een rij

 • Discreet oproepen
 • Geen speaker omroepen meer
 • Tekstboodschap
 • Verhoogt veiligheid
 • Stand alone systeem
 • Doelgericht oproepen
 • Rust uitstraling
 • Lagere werkdruk

PDF Brochure SmartCall BHV oproepsysteem

SmartCall-BHV-oproepsysteem-pdf

PDF Brochure LiteCall systeem

PDF Brochure Radio communicatiesysteem

Man Down Detectie

Deze set bestaat uit een draadloze zender inclusief man down detectie en een ontvangstunit. De ontvangstunit geeft twee potentiaal vrij contacten af. Het ene contact is gekoppeld aan de handmatige noodknop en het tweede contact is gekoppeld aan de man-down detectie.

 

Brandcentrale AlarmCall Lite koppeling

Deze unit kan naast uw bestaande brandcentrale worden geplaatst. Vanuit de centrale kunt u 4 functies toewijzen aan de AlarmCall Lite, die met een “Dry Contact” verbinding het bericht naar de pager (s) zal versturen.