Dry contact notificatie

VeDoSign biedt diverse Dry-contact zenders die u kunt aansluiten op een uitgang of bewegende delen. Zodra er een activiteit optreed zal een tekstbericht worden verzonden naar een pager.

Industrie oproepsystemen Dry contact notificatie

VeDoCall SMS-Voice Autodialer

De VeDoCall Autodialer is een nieuw revolutionair systeem dat als telefoonkiezer gebruikt kan worden bij bestaand alarm systemen, of als op zichzelf staand alarm systeem.

VeDoCall SMS-Voice Autodialer industrie oproepsysteem

AlarmCall 1262

Deze unit ontvangt max. 4 (alarm)berichten via potentiaal contacten. En is tevens een zender die de berichten draadloos naar een ALPHA pager kan versturen.

 

AlarmCall 1262 berichten draadloos naar een ALPHA pager

AlarmCall 1232

Deze unit kan bijvoorbeeld in uw productielijn worden geplaatst. Vanuit de centrale kunt u 32 functies toewijzen aan de AlarmCall, die met een “Dry Contact” verbinding het bericht naar de pager(s) zal versturen.

 

AlarmCall 1232 industrie oproepsysteem

Communicatie oplossingen voor de industrie

 

Snel, direct en duidelijk communiceren zorgt voor efficiënt werken waarbij veel tijd wordt bespaard. VeDoSign heeft tal van oplossingen voor de industrie die wij graag voor u op maat maken.

Oproepcoaster

Met de draadloze oproepcoaster kunt u vanaf de werkplek ( machine ) door de operator tekstboodschappen laten versturen. Met 1 druk op de knop kan deze laten weten of de ploegleider moet komen, de pallet kan worden afgevoerd, er nieuwe grondstoffen nodig zijn, technische storing is of EHBO. Elke oproep komt dan direct bij de juiste persoon of personen terecht.

Dry contact notificatie

Er zijn tal van toepassingen waar automatisch een bericht moet worden verstuurd als er een storing/ activiteit is. VeDoSign biedt diverse Dry-contact zenders die u kunt aansluiten op een uitgang of bewegende delen. Zodra er een activiteit optreed zal een tekstbericht worden verzonden naar een pager. Wij bieden units met een enkele uitgang en units met meervoudige uitgangen.

Autodialer Voice-SMS

De VeDoCall Autodialer is een nieuw revolutionair systeem dat als telefoonkiezer gebruikt kan worden bij bestaand alarm systemen, of als op zichzelf staand alarm systeem. De sim-kaart wordt gebruikt om nummers, sms, en bepaalde parameters te programmeren. U doet dit m.b.v. uw eigen mobiel, waarna u de sim-kaart in de VeDoCall Autodialer plaats. Het is mogelijk om vier verschillende sms-berichten op te slaan, en die te sturen naar de 10 verschillende telefoon nummers.

 

Voor elk alarm input kan u een voor opgenomen voice message, of sms, of beide sturen. De VeDoCall Autodialer heeft ook de mogelijkheid om vier outputs op afstand te sturen, en/of te controleren. De VeDoCall Autodialer is een zeer uitgebreid systeem, dat veel informatie kan leveren. Het kan niet alleen als alarm dienen voor uw:

 • BHV oproepen
 • Machine storingen
 • Niveau melding van vaten
 • Uitgangen (deuren)
 • Drukverschillen
 • Temperatuur verschillen

Maar ook informatie leveren over bepaalde gebeurtenissen door verschillende sensoren aan te sluiten, en die dus de VeDoCall Autodialer kunnen activeren.
Ook zijn er vele mogelijkheden om met je mobiel de Auto Dialer op afstand te bedienen!

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van VeDoSign oplossingen voor de industrie. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 

Facebook VeDoSign

 

Enkele referenties van VeDoSign communicatieoplossingen voor toepassing in de industrie.

Pactum Installatietechniek
Van den Pol elektrotechniek
Ditsterfill
ATSNederland
Linde Groep
Kruidvat

Voordelen op een rij

 • Snelle communicatie
 • Efficiënt werken
 • Tijd besparen
 • Verhoogd veiligheid
 • Snelle detectie stroringen

PDF Brochure Communicatie oplossingen voor de industrie

PDF Brochure Communicatie oplossingen voor de industrie

PDF Brochure Algemeen oproepsysteem

PDF Brochure Algemeen oproepsysteem

PDF technische gegevens SMS-Voice Autodailer

PDF technische gegevens SMS-Voice Autodailer

5-knops oproepcoasters

Met deze 5-knops oproepunit kunt u 5 of meerdere pagers bereiken.
Buiten de centrale om kunt u vanuit een elke ruimte direct een noodoproep verzenden. U bepaald vooraf zelf de tekst die door ons in het systeem wordt gezet.

5-knops oproepcoasters