Contact

VeDoSign BV
Telefoon +31(0)35 543 07 38
Fax +31(0)35 543 57 56
E-mail info@vedosign.com

 

Postadres:
Nolenslaan 8,
3741 VT Baarn

 

Bezoekadres showroom en magazijn:
Zandvoortweg 41A,
3741 BB Baarn

Directeur VeDoSign BV

John van Dormolen

 

John-van-Dormolen-VeDoSign

VeDoSign finalist Rabobank Ondernemersprijs

VeDoSign is trots op behalen finale van Rabobank Ondernemersprijs

 

VeDoSign op RTL 7 Ondernemend Nederland

VeDoSign was te gast in het programma Ondernemend Nederland.

 

Over VeDoSign

 

VeDoSign onderscheidt zich door geen alledaagse producten op de markt te zetten, maar uitsluitend producten aan te bieden die ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde hebben om de efficiëntie en service optimaal te vertalen naar resultaatverbetering.

Horecava2018 VeDoSign-draadloze oproepsystemenstand

Hierin staat centraal dat de klant direct merkbare voordelen ondervindt. Tijd is geld en wachttijd is ergernis. Middels diverse eenvoudige maar geavanceerde elektronische systemen worden wachttijden bekort en omgezet in praktische en nuttige activiteiten. Zowel ten gunste van het personeel alswel ten gunste van gast/klant. Door de jarenlange marktervaring kent VeDoSign de specifieke uitdagingen van uw onderneming. Wij kunnen u direct aantonen wat er verbeterd kan worden, en wat dat voor u oplevert.

Elke klant is welkom bij ons!

Of u nu groot of klein bent, VeDoSign maakt geen onderscheidt en al onze klanten krijgen de zelfde service! We zijn een open en platte organisatie, waarin elke medewerker garant staat voor kwaliteit en service. VeDoSign publiceert haar klanten graag op de website en juicht het alleen maar toe als potentiële klanten onze bestaande relaties contacteren om inlichtingen in te winnen.
Dit kan betrekking hebben op onze producten en diensten, maar ook over VeDoSign zelf of haar medewerkers. Als u ons even belt krijgt u direct de contactgegevens van degene die u wilt spreken.

Omzetverhogend.

Zaken doen met VeDoSign moet u een goed gevoel geven. Service, kwaliteit en uiteraard de beste condities zijn hiervoor van essentieel belang. Bovendien zijn producten op voorraad! Om u ervan te overtuigen dat u de juiste beslissing neemt kunt u alle producten van VeDoSign gratis en zonder voorbehoud uitproberen. Elke systeem wordt kosteloos bij u geleverd en geïnstalleerd. VeDoSign gaat uitsluitend voor tevreden klanten en u ontvangt de factuur pas als u volledig overtuigd bent!

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen als klant!

Team VeDoSign.

VeDoSign wederom beste distributeur van Europa 2017-2018

Voor de 3e keer op een rij heeft VeDoSign de prijs gekregen als “best distributer” van CST, HME Wireless en J-Tech in Europa.
In April 2018 is de award in Wenen uitgereikt.

 

Dealer of the-year CST,-HME-Wireless-en-J-Tech

VeDoSign awarded by CST for best distributor 2016

In de periode 2013-2014 heeft VeDoSign al de Award gekregen als beste distributeur van HME producten in Europa.
In April 2016 is VeDoSign wederom awarded voor de periode 2015-2016. Deze award is in London uitgereikt door CST Eloise Sheppard (eigenaresse Call System Technology) in het bijzijn van de Sal Vani (mede-oprichter van HME Wireless) en alle distributeurs uit Europa.

 

VeDoSign awarded by CST for best distributor 2016

 

Best distributer HME groepsfoto

 

beste distribiteur van HME producten in Europa.