Oproepcoaster en pager (ontvanger)

Bijvoorbeeld met 1 druk op de knop kan de klant assistentie oproepen bij de betreffende afdeling van uw winkel.

Oproepcoaster en pager (ontvanger) retail oproepsysteem

Klant-wachtlijst-oproepsysteem

Klanten die wachten op een verkoopadviseur kunnen vrij bewegen. De juiste afroep volgorde is op het panel bij te houden.

 

Paskamer oproepsysteem

Hoe vervelend is het wel niet om steeds weer de paskamer uit te moeten om een andere maat te gaan halen. Met de service kop in de paskamer weet de verkoop meteen dat er iemand gewenst in de paskamer en uit welke paskamer de oproep komt. Ook is het mogelijk om vanuit de paskamer direct aan te geven of het een maat kleiner of groter moet zijn.

 

Paskamer oproepsysteem Retail

Voice Servicemelder

Een combinatie van de serviceknoppen en de portofoon. De klant stuurt met de serviceknop een voice-bericht naar de portofoons.

 

klant roept personeel op met een druk op de knop

Communicatie oplossingen voor retail

 

In de winkel zijn tal van momenten waar personeel met elkaar moeten communiceren en waar de tijd niet is om elkaar op te zoeken. Veel tijd gaat verloren en de service heeft direct te lijden. Ook de klant zoekt naar een verkoper of adviseur van een specifieke afdeling.

Spraak oplossing

Met het breed assortiment Retail portofoons kunnen medewerkers onderling communiceren. Uitstekend voor de supermarkten, kledingzaken, schoenenzaken end.
Bezoek onze pagina Portofoons voor meer informatie.

Discreet collega’s oproepen

De servicedesk kan ook de collega bereiken door een pager te activeren die de collega meedraagt. Deze toepassing is vaker bij winkels waar duurzame producten worden verkocht waar de klant vaak eerst naar de servicedesk gaat om een adviesgesprek aan te gaan. Als de pager afgaat weer de verkoopadviseur dat er een klant bij de service staat om te worden geholpen. Inzetbaar bij o.a. keukenzaken, autobedrijven, meubelzaken etc.

Klant interactief aanwezig

Tegenwoordig laten we de klant graag zelf interactief aan het proces deelnemen door direct invloed te hebben op het personeel. VeDoSign heeft veel winkelbedrijven al voorzien van zogenaamde servicepoints waar de klant met 1 druk op de knop een tekstbericht verstuurd naar een medewerker (of meerdere) die vervolgens dit bericht ontvangen bijvoorbeeld “klant bij gordijnen afdeling”. Het personeel kan in rustigere tijden ook werkzaamheden elders in de winkel gaan doen zonder bang te hoeven zijn dat de klanten weglopen. Zo is het personeel veel efficiënter inzetbaar zonder dat de service of de verkoop achteruit gaat.

Klant communiceert zelf met alle medewerkers

Winkels die graag ook met portofoons werken zonder daarnaast ook een pager te moeten meedragen heeft VeDoSign een Voice servicemelder ontwikkeld. Dit een combinatie van de service knoppen en de portofoon. Voor de klant het zelfde principe maar i.p.v. een tekst bericht te vesturen, wordt er een voicebericht naar de portofoons gezonden. Vervolgens kan het personeel onderling afspraken wie er naar de klant gaat.

Gastvrij wachten

Zijn alle adviseurs reeds met een klant in gesprek, dan kunt de klant een IQ pager meegeven. Met deze IQ pager kan de klant vrij bewegen door de locatie, of in een restaurant – koffiecorner wachten tot er een verkoper vrij is. Zodra een verkoper weer vrij is zal de IQ pager bij de klant afgaan. Hiermee wordt vermeden dat de klant niet langer wil wachten en de winkel gaat verlaten.

Efficiënt communiceren Quail draadloze headset

Hoge kwaliteit headsets, ideaal voor winkel, horeca, restaurant, supermarkt of elke andere situatie waarbij communicatie met een headset gewenst is. Door de flexibiliteit en het gebruikersgemak van het systeem wordt het beantwoorden van vragen, het zoeken naar assistentie, het opsporen van voorraad en het vinden van de expert sneller en efficiënter. Dertig afzonderlijke gebruikers kunnen tegelijkertijd werken met het systeem. Lees meer over de Quail draadloze headsets van VeDoSign.

 

Quail Digital Pro7 retail winkel

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor Retail. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 

Enkele referenties van de VeDoSign communicatie-oplossingen voor de retail.

Bouwmaat
Bever
BMW Nederland
Bijenkorf
Mango
Ikea
Jumbo
Praxis
Albert Heijn
Coop
Kruidvat
Hema

Voordelen op een rij

  • Snelle communicatie
  • Niet meer zoeken
  • Geen omroepen
  • Rust uitstraling
  • Imago verhogend
  • Tijdwinst
  • Geen taalbarrière

PDF Brochure Radio communicatiesysteem

Radio-communicatie-Portofoons-pdf

PDF Brochure Quail draadloze headset

PDF Brochure Kassa oproepsysteem

PDF Brochure Kassa oproepsysteem

PDF Brochure All-in-one Gastenoproepsysteem

PDF Brochure All-in-one Gastenoproepsysteem