SmartCall Software gastenoproep

I-Station

Met de I-Station aan uw netwerk kunt u de verbinding maken tussen uw software en de pagers.

Logistiek-oproepsysteem-istation

SmartCall software

Naast de HME transmitters bieden wij u diverse oplossingen om de pagers te beheren en aan te sturen met Web based software. Het voorziet in het registeren van personen in wachtlijsten.

 

Compacte ALPHA pager met kleuren display

Bewegende beelden en afbeeldingen mogelijk. In compacte en intelligente staande oplader.

 

Web-based Software management voor HME pagers

 

Naast de HME transmitters bieden wij u diverse oplossingen om de pagers te beheren en aan te sturen met Web based software. Het voorziet in het registeren van personen in wachtlijsten.

Wachtlijsten per afdeling

Bij veel toepassingen in bedrijven zijn er gasten die op een specialist wachten. Het SmartCall web based programma voorziet in het toewijzen van gasten aan bepaalde afdelingen en/of personen.

Muliple users

De beheerder kan het systeem zelfstandig en eenvoudig inrichten. Het toewijzen van autorisaties maakt het mogelijk dat medewerkers de gasten kunnen registeren en vervolgens toewijzen. Een hostess kan gasten ook weer van afdelingen overplaatsen naar andere medewerkers als de wachtlijst dit verreist.

Efficiënt beheer van de flow

U kunt het systeem op uw verwachte wachttijden en doelstellingen instellen. Als de wachttijd afloopt zal de gast in het scherm van kleur veranderen. Hierdoor beheerd u de wachtrij beter en mogelijk kan een gast verplaats worden naar een andere medewerker die meer tijd heeft.

Ruime keuze pagers of per SMS

Als u een klant registreert is er de keuze of de gast per SMS wordt opgeroepen, of deze een pager mee wilt meedragen. Indien u een klant slechts een signaal wilt laten ontvangen heeft u de keuze tussen een IQ pager, een Coaster of een Slim pager. Deze kunnen in elke gewenste combinatie tril-, licht-, en/of geluidssignalen gegeven. Maar voor een gerichte boodschap die u handmatig kunt ingeven, of een keuze uit uw eigen vooraf ingegeven standaard boodschappen, heeft u de keuze uit diverse ALPHA pagers. Ook deze geven in elke gewenste combinatie tril-, licht-, en/of geluidssignalen als ze worden opgeroepen.

BHV alarmering

Toepassingen

  • Ziekenhuizen
  • Logistiek chauffeurs
  • Retail winkels
  • Restaurants
  • Wellness

PDF Brochure Gasten sms oproepsysteem

 

Gasten-sms-oproepsyteem-pdf

PDF Brochure Paging Software

 

Brochure Paging software pdf

Paging Software oplossingen

Met de Pager Software oplossingen van VeDoSign kunt u rechtstreeks vanaf uw telefoon, tablet of PC berichten naar een pager sturen. U kunt met iedere apparaat, gekoppeld aan uw netwerk met verbinding naar internet berichten versturen.

Software Table Top ModuleSoftware Table Top Module

Met de Software Table Top Module kunt u standaard berichten naar meerdere pagers of pagergroepen sturen. Er zijn acht knoppen waar u een bericht en pager of pagergroepen aan kunt koppelen.

Software Tekstpager ModuleSoftware Tekstpager Module

Met de Software Tekstpager Module kunt u standaard berichten of voorgedefinieerde berichten versturen naar pagers. Namen kunnen worden gekoppeld aan de pager-nummers.

Software Wachtlijst ModuleSoftware Wachtlijst Module

De Software Wachtlijst Module koppelt de klant aan de pager die wordt meegegeven. Zodra de klant aan de beurt is, dan drukt u op de knop en het bericht wordt naar pager van de klant gestuurd.

Software Timer moduleSoftware Timer Module

Met de Software Timer Module kunt u uitgesteld een pager af laten gaan. U selecteert een nummer en stelt met de + en – knoppen de tijd in wanneer de pager moet gaan piepen en trillen.