Bekijk film Gasten oproepsysteem

SmartCall software

Naast de HME transmitters bieden wij u diverse oplossingen om de pagers te beheren en aan te sturen met Web based software. Het voorziet in het registeren van personen in wachtlijsten. Lees hier meer over de web-based software.

 

SmartCall software gasten oproepen

Klant-wachtlijst-oproepsysteem

Klanten die wachten op een verkoopadviseur kunnen vrij bewegen. De juiste afroep volgorde is op het panel bij te houden. Bekijk prijzen of bestel dit product direct in onze webshop.

 

Klant-wachtlijst-oproepsysteem IQ pager charger

IQ-C pager

ALPHA pager met kleuren display. Bewegende beelden en afbeeldingen mogelijk. In een intelligente staande oplader. Bestel dit product in onze webshop.

 

ALPHA pager met kleuren display gasten oproepen

Gasten oproepsysteem

 

Uitgangspunt bij het Gasten oproepsysteem is om uw gast efficiënter van dienst te kunnen zijn en wachttijden om te zetten in een servicebeleving. Uw beloning hiervoor is tweeledig: tevreden klanten en omzetstijging.

Simpel!

Wanneer de klant heeft besteld en betaald, ontvangt hij een disc/pager die kan worden meegenomen. Is de bestelling gereed, dan activeert uw medewerker de disc vanaf de terminal. De disc/pager (pieper/buzzer) geeft dan desgewenst een licht- geluid- en trilsignaal af. Het systeem vervangt dus het nummertjes- of omroepsysteem. Als u niet met de coaster wilt werken of de gasten persoonlijker wil informeren, kunt u kiezen voor het Gasten (SMS) oproepsysteem. Dan heeft u de keuze om een coaster, SmartCoaster (met tekst display) of per SMS (smartphone) te informeren.

Diverse coasters en pagers

Het systeem heeft een ruim aanbod van coasters en pagers. Zo kunt u efficiënt communiceren op de door u gewenste manier.

Omzetverhogend

Draadloze oproepsystemen kunnen uw omloopsnelheid verhogen de rij wachtende klanten verkorten. Nieuwe klanten zien geen rij aan de counter en worden hierdoor uitgenodigd om hun bestelling te plaatsen. Ideaal voor fastfood en zelfbedieningsconcepten. Bij elke horeca onderneming is het een uitstekende oplossing voor de piekmomenten.

Het Gasten oproepsysteem bestaat uit:

 • Een aantal Coasters/ Pagers
 • De gewenste laadunit
 • Een terminal met een toetsenbord en display om iedere disc te kunnen inschakelen

Reclamedrager

De coaster/pager is een uitstekende reclamedrager. VeDoSign kan het ontwerp en de bedrukking voor u verzorgen. Voor meer informatie en voorbeelden vind u hier.

Koop of lease

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Bestellen en oproepen met smartphone?

Met het QR bestel- en oproepsysteem (QR BOS) kunnen uw gasten een QR code scannen met hun smartphone. Neem gerust contact op voor informatie over dit product.

Referenties

Hieronder ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van ons Gasten oproepsysteem. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 

Facebook VeDoSign

 

Enkele referenties van het VeDoSign Gastenoproepsysteem

Slagharen
Kwalitaria
Landal
HMS Host
Monkeytown
Ballorig
Makro
Intratuin
Libema
MC Donalds
Roompot vakanties
Vapiano
Lunch Garden
CenterParcs
Hema
La Place
Gasten oproepsysteem tevreden klanten

Voordelen op een rij

 • Geen wachtrijen
 • Lagere werkdruk
 • Bewegingsvrijheid gasten
 • Geen omroepen meer
 • Beter imago
 • Hogere omzet
 • Rust uitstraling
 • Meer drankomzet
 • Meerwaarde producten aanbieden

PDF Brochure Gasten oproepsysteem coaster

 

Brochure Gasten oproepsysteem Coaster

PDF Brochure Gasten oproepsysteem pager

 

Brochure Gasten oproepsysteem Pager

PDF Brochure All-in-one Gastenoproepsysteem

Gasten-oproepsyseem-All-in-one-LR-pdf

PDF Brochure Gasten sms oproepsysteem

 

Gasten-sms-oproepsyteem-pdf