Digitaal zien waar uw klant zit

Bestellen aan de counter, en uitlopen naar de gast. Met het Tafel Traceer Systeem kunt u in de keuken zien waar de gast aan tafel zit. Zo verliest u geen tijd bij het uitlopen met zoeken naar uw gasten.

 

Tafel traceer systeem Digitaal zien waar uw klant zit

Bekijk filmpje Tafel Traceersysteem

Heeft u vragen over dit systeem? Bel 035 543 07 38 of mail ons.

 

zelfbediening rij tafel traceersysteem

EasyVu Tafel traceersysteem

 

Het EasyVu Tafel traceersysteem van VeDoSign zorgt ervoor dat u uw gast niet meer hoeft te zoeken. Het systeem laat direct zien aan welke tafel uw gasten zijn gaan zitten.

NFC tafelkaart coaster EasyVu Tafel traceersysteem

Direct de juiste tafel vinden

Het EasyVu Tafel traceersysteem zorgt ervoor dat u de gast niet meer hoeft te zoeken. Wanneer de gast aan het buffet bestelt, afrekent en naar een tafel gaat, is het voor de bediening vaak erg lastig de gast te vinden om de bestelling aan tafel te bezorgen. Met het EasyVu Tafel traceersysteem loopt u direct naar de juiste tafel, serveert u warme gerechten en bespaard u veel tijd.

Bespaar veel tijd en behoud de kwaliteit van uw product

Het EasyVu Tafel traceersysteem helpt u snel uw gasten te vinden, zo houdt u het product vers en warm. Als de gast een bestelling heeft geplaatst krijgt deze een locatie coaster mee. Elke tafel (of ander object) heeft een eigen NFC tafelkaart. Zodra de gast aan de tafel plaats neemt, en de locatie coaster op de tafelkaart plaatst zend deze een signaal naar een terminal in de keuken. De unieke technologie doet de rest en laat de bediening direct weten waar de gasten zijn gaan zitten. Simpel!

Eenvoudig!

Het nieuwe en opwindende tafel traceersysteem is ongelofelijk rendabel. Het lokaliseert gasten en tafels voor een snellere levering van de bestellingen. Elke tafel krijgt een NFC tafelkaart en heeft dus een eigen ID. Aan de hand van uw eigen ervaring hoeveel bestellingen er maximaal uit staan bepaalt u zelf het aantal locatie coasters en tafelkaarten. U kunt achteraf natuurlijk altijd uitbreiden. Het EasyVu systeem kan ook worden gebruikt als gasten oproepsysteem om uw gasten terug op te roepen naar de counter. Het systeem is 100% accuraat doordat EasyVu gebruik maakt van de NFC chip (Near Field Communications).

EasyVu Componenten:

 • Software
 • Tablet – Touch Screen PC
 • NFC tafelkaart
 • Gast locatie coasters (opstapelbaar)
 • Gast locatie coaster oplader (oplader voor de opstapelbare coasters)
 • Gateway
 • NFC Tafelkaart schrijver (optioneel)

Eenvoudige installatie

Het systeem is binnen één uur bij u geïnstalleerd en operationeel. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Reclamedrager

De locatie coaster is een uitstekende reclamedrager waarop uw logo of het logo van uw leverancier kan worden afgebeeld. Diverse leveranciers zijn vaak geïnteresseerd om mee te investeren wanneer hun logo mag worden afgebeeld. Wij verzorgen graag voor u het ontwerp en het drukwerk.

Koop of lease

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van ons EasyVu Tafel  traceersysteem. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 

Enkele referenties van het VeDoSign EasyVu Tafel traceersysteem

HMS Host
Schiphol Airport
Bubbles seafood & winebar
Tafeltraceer systeem in zelfbediening restaurant

Voordelen op een rij

 • Meer omzet
 • Serveer de gerechten warm. Laat je gasten niet wachten.
 • Zoek waar uw gasten zijn met 100% nauwkeurigheid
 • Voorgeprogrammeerd systeem, gemakkelijk te gebruiken.
 • Verbeter de gast ervaring zodat uw gasten steeds weer terug komen naar uw restaurant.
 • Stop met het zoeken naar tafels.
 • Verbeter de efficiëntie en bespaar tijd om het eten uit te serveren. Tijd besparen is geld besparen.
 • Het systeem kan worden gebruikt als tafel traceersysteem of als gasten oproepsysteem (u kunt de klant oproepen om naar de counter te komen).

PDF Brochure Tafel (RFID) traceersysteem