Digitaal zien waar uw klant zit

Bestellen aan de counter, en uitlopen naar de gast. Met het Tafel Traceer Systeem kunt u in de keuken zien waar de gast aan tafel zit. Zo verliest u geen tijd bij het uitlopen met zoeken naar uw gasten.

 

Tafel traceer systeem Digitaal zien waar uw klant zit

zelfbediening rij tafel traceersysteem

Tafel (RFID) traceersysteem

 

Het Tafel traceersysteem (RFID) van VeDoSign zorgt ervoor dat u de gast niet meer hoeft te zoeken. Het systeem laat zien aan welke tafel uw gasten zitten.

Direct de juiste tafel vinden

In de situatie waarbij de gast aan het buffet bestelt, afrekent en naar een tafel gaat, is het voor de bediening vaak erg lastig om de gast te vinden en de bestelling aan tafel te bezorgen. Met het Tafel traceersysteem heeft de tafel een RFID verbinding met de gast en de keuken. U loopt direct naar de juiste tafel toe en bespaart veel tijd.

Bespaar veel tijd en behoud de kwaliteit van uw product

Het Tafel traceersysteem helpt u snel uw gasten te vinden en zo houdt u het product vers en warm. Als de gast de bestelling heeft gedaan krijgt deze een Traceer coaster mee. De unieke technologie doet de rest en laat de bediening direct weten waar de gasten zitten. Elke tafel (of ander object) krijgt een RFID identificatie mee. Zodra de gast aan de tafel plaats neemt, ontvangt de coaster de ID en zend deze naar een terminal in de keuken. De keuken kan de klant ook een signaal zenden via de coaster op het moment dat de bestelling er aan komt.

Eenvoudig!

Het Tafel traceersysteem kan worden geleverd met een terminal maar is in de regel ook compatible met een bestaande terminal. Elke tafel krijgt een RFID chip en dus een eigen ID. U bepaald zelf hoeveel coasters er nodig zijn. Dit aan de hand van uw ervaring hoeveel bestelling er maximaal uit staan. Achteraf kunt u altijd uit breiden. Een router regelt vervolgens de rest van het systeem. Het systeem is binnen 1 uur bij u geïnstalleerd en direct operationeel.

Het Tafel traceersysteem bestaat uit:

 • Een aantal Coasters
 • RFID chips
 • Een terminal – display
 • Een router

Eenvoudige installatie

Het Tafel traceersysteemis is binnen een uur operationeel. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Reclamedrager

De Coaster is een uitstekende reclamedrager. VeDoSign kan een ontwerp en een bedrukking voor u verzorgen.

Koop of lease

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van ons Tafel (RFID) traceersysteem. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 

Enkele referenties van het VeDoSign Tafel (RFID) traceersysteem

HMS Host
Schiphol Airport
Bubbles seafood & winebar
Tafeltraceer systeem in zelfbediening restaurant

Voordelen op een rij

 • Veel tijdbesparing
 • Geen bezorg stress
 • Altijd panwarm op tafel
 • Beter bedrijfsimago
 • Meer omzet
 • Rust uitstraling
 • Beweginsvrijheid gasten
 • Geen gasten meer roepen

PDF Brochure Tafel (RFID) traceersysteem

PDF Brochure Tafel (RFID) traceersysteem