Prijspakker! Service oproepsysteem Budget met 5 knoppen

Uw gast kan uw bediening direct oproepen om te bestellen of te betalen. Systeem is uit te breiden met meer knoppen en/of meer horloges.
Direct bestellen kan in onze webshop!

 

Services-oproepsysteem-Budget-3-knops-5serviceknoppen-horloge-silolated

Premium Kelner oproepsysteem

De moderne knop geeft een discreet lichtsignaal zodat de klant ziet dat de knop actief is. Het personeel (bediende/kelner) ontvangt direct een tril-, licht en/of geluidsignaal op het moderne horloge plus een cijfer of tekstbericht zodat duidelijk is waar de melding vandaan komt. Het Premium Kelner oproepsysteem is beschikbaar met 1-knops knoppen, maar ook met 3-knops knoppen. Hiermee kan de gast of bezoeker ook direct aangeven welke service gewenst is bestellen of betalen, met de derde knop kan de klant zelf de service annuleren. Wilt u prijzen zien of direct bestellen? Dat kan in onze webshop. Service-oproepsysteem-premium-1-knop-5-service-knoppen-horloge-isolatedService-oproepsysteem-premium-3-knop-5xserviceknop-1-horloge-isolated

Basic met tafelstandaard

Waterdichte LT en diverse houders leverbaar.

 

LT + menuhouder kelner oproepen met knop

Kelner oproepsysteem

 

U kent het vast wel, u zit op het terras of in een restaurant en een bestelling laat te lang op zich wachten. De bediening ziet een tafel over het hoofd. Met als gevolg knippende vingers en gezwaai of zelfs ontevreden gasten die willen weglopen. En dat leidt weer tot frustratie bij uw medewerkers en uw gasten. Om dit soort situaties te voorkomen is er het kelner oproepsysteem. Het systeem dat de communicatie tussen uw gasten en medewerkers aanzienlijk verbetert en irritatie wegneemt.

Eenvoudig!

U kunt zelf bepalen welke betekenis deze (verschillende) toetsen krijgen. Uw personeel krijgt bijvoorbeeld een horloge om. Desgewenst kunt u het horloge per eiland toewijzen, maar uiteraard kunnen ook alle personeelsleden het signaal tegelijk doorkrijgen. De bediening ziet meteen bij welke tafel de oproep vandaan komt, en wat de gast wenst. Eventueel kan er bijvoorbeeld bij de kassa ook nog een groot display komen, waarop ook te zien is bij welke tafel de oproep vandaan komt. Zo krijgt u op twee manieren een goed overzicht van uw gasten.

Kwaliteit en service verhogend

Met dit systeem hoeven uw gasten niet meer met hun hand te gebaren dat bediening gewenst is. Met een keuzeknop kan de gast direct aangeven of hij/zij wil bestellen, betalen of iets anders wenst. Met deze service zal u klant zich altijd geholpen voelen. Als een klant wil betalen hoeft deze dit niet eerst aan te geven. U komt direct met de rekening aan tafel. Dit bespaart u veel tijd die nuttiger kan worden besteed aan omzet en service.

Het Kelner oproepsysteem bestaat uit:

Ongekende mogelijkheden als o.a.

 • Het juiste aantal benodigde oproepunits
 • Het juiste aantal benodigde menustandaards
 • Het juiste aantal benodigde horloges
 • Eventueel een extra beeldscherm

Met dit bewezen systeem kan de klant de bediening op een prettige en discrete manier oproepen.

Uitbreiding met software en display

Met de beschikbare software kunnen de oproepen inzichtelijk worden gemaakt, u ziet op welke tijdstippen de oproepen zijn geweest en hoe lang de afhandeling van de oproep in behandeling is geweest. Zo kunt u efficiënter werken, onderbezetting of overbezetting voorkomen! Daarnaast levert VeDoSign een display (display alleen bij 1-knops knop) die bij de counter, kassa of balie kan worden geplaatst. De laatste drie oproepen staan duidelijk in beeld – zo worden uw gasten nooit vergeten! Voor vragen of maatwerk neem gerust contact op.

Software-Premium-service-oproepsysteem

Eenvoudige installatie

Het Kelner oproepsysteem kan binnen 30 minuten worden geïnstalleerd. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Reclamedrager

Het Kelner oproepsysteem is een uitstekende reclamedrager. VeDoSign kan het ontwerp en de bedrukking voor u verzorgen.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van ons Kelner oproepsysteem. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 

Enkele referenties van het VeDoSign Kelner oproepsysteem

Van der Valk
Hotel restaurant Zalkerbroek
Sauna Thermen Zuidwolde
Sauna Soesterberg
Theater hotel Almelo
Aparthotel Delden
Eetcafe 100%zo
De Luifel

Voordelen op een rij

 • Klant altijd geholpen
 • Hogere omloop­snelheid tafels
 • Meer consumpties
 • Minder lopen
 • Beter imago
 • Minder stress personeel en gasten
 • Beter overzicht

PDF Brochure Kelner Oproepsysteem coaster

Flyer-Kelner-oproepsysteem-Coaster-pdf

PDF Brochure Kelner oproepsysteem LT

PDF Brochure Kelner oproepsysteem Multiknop

Flyer Kelner oproepsysteem multiknop pdf