1-knops coasters met ALPHA horloge(pager)

Coasters met of zonder houders. Dit kelner oproepsysteem is op elke gewenste locatie neer te zetten. ALPHA Horloge waarop de tekstberichten kunnen worden ontvangen die vanaf de oproepcoasters worden verzonden. Het horloge heeft ook normale functies als de tijd en stopwatch. Het horloge krijgt bijvoorbeeld het tafelnummer door. Met bijvoorbeeld teksten als; Knop 1; Service.

 

Kelner oproepsysteem, 1-knops coasters met ALPHA horloge(pager)

LT + menuhouder

Waterdichte LT en diverse houders leverbaar.

 

LT + menuhouder kelner oproepen met knop

Kelner oproepsysteem

 

U kent het vast wel, u zit op het terras of in een restaurant en een bestelling laat te lang op zich wachten. De bediening ziet een tafel over het hoofd. Met als gevolg knippende vingers en gezwaai of zelfs ontevreden gasten die willen weglopen. En dat leidt weer tot frustratie bij uw medewerkers en uw gasten. Om dit soort situaties te voorkomen is er het kelner oproepsysteem. Het systeem dat de communicatie tussen uw gasten en medewerkers aanzienlijk verbetert en irritatie wegneemt.

Eenvoudig!

U kunt zelf bepalen welke betekenis deze (verschillende) toetsen krijgen. Uw personeel krijgt bijvoorbeeld een horloge om. Desgewenst kunt u het horloge per eiland toewijzen, maar uiteraard kunnen ook alle personeelsleden het signaal tegelijk doorkrijgen. De bediening ziet meteen bij welke tafel de oproep vandaan komt, en wat de gast wenst. Eventueel kan er bijvoorbeeld bij de kassa ook nog een groot display komen, waarop ook te zien is bij welke tafel de oproep vandaan komt. Zo krijgt u op twee manieren een goed overzicht van uw gasten.

Kwaliteit en service verhogend

Met dit systeem hoeven uw gasten niet meer met hun hand te gebaren dat bediening gewenst is. Met een keuzeknop kan de gast direct aangeven of hij/zij wil bestellen, betalen of iets anders wenst. Met deze service zal u klant zich altijd geholpen voelen. Als een klant wil betalen hoeft deze dit niet eerst aan te geven. U komt direct met de rekening aan tafel. Dit bespaart u veel tijd die nuttiger kan worden besteed aan omzet en service.

Het Kelner oproepsysteem bestaat uit:

Ongekende mogelijkheden als o.a.

 • Het juiste aantal benodigde oproepunits
 • Het juiste aantal benodigde menustandaards
 • Het juiste aantal benodigde horloges
 • Eventueel een extra beeldscherm

Met dit bewezen systeem kan de klant de bediening op een prettige en discrete manier oproepen.

Eenvoudige installatie

Het Kelner oproepsysteem kan binnen 30 minuten worden geïnstalleerd. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Reclamedrager

Het Kelner oproepsysteem is een uitstekende reclamedrager. VeDoSign kan het ontwerp en de bedrukking voor u verzorgen.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van ons Kelner oproepsysteem. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 

Enkele referenties van het VeDoSign Kelner oproepsysteem

Van der Valk
Hotel restaurant Zalkerbroek
Sauna Thermen Zuidwolde
Sauna Soesterberg
Theater hotel Almelo
Aparthotel Delden
Eetcafe 100%zo
De Luifel

Voordelen op een rij

 • Klant altijd geholpen
 • Hogere omloop­snelheid tafels
 • Meer consumpties
 • Minder lopen
 • Beter imago
 • Minder stress personeel en gasten
 • Beter overzicht

PDF Brochure Kelner Oproepsysteem coaster

Flyer-Kelner-oproepsysteem-Coaster-pdf

PDF Brochure Kelner oproepsysteem LT